Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Για την Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα. 

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά σας δεδομένα που η Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας συλλέγει:

  • Πώς χρησιμοποιούμε και με ποιόν τρόπο προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί διαρκή ευθύνη, και συνεπώς, θα ενημερώνουμε και ενδεχομένως θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε τακτικά την ιστοσελίδα μας http://www.regencycasinos.gr/athens/el/ προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι για και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές. 

  1. Ποιοι είμαστε

Είμαστε η «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ Α.Ε.» (RegencyCasinoMontParnes) με έδρα στο Μαρούσι Αττικής, οδός Αγίου Κωνσταντίνου αρ. 49. ΗRegency Casino Mont Parnes εντάσσεται  στον όμιλο δραστηριοτήτων της Regency Entertainment, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών καζίνο και φιλοξενίας στην Ελλάδα.Μέσα από τη λειτουργία των τριών (3) επιχειρηματικών της μονάδων, το Regency Casino Mont Parnes, το Regency Casino Thessaloniki καθώς και το Hyatt Regency HotelThessaloniki, η Regency Entertainmentμε δυναμικό 2.500 ανθρώπων, προσφέρει καθημερινά μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον. 

  1. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;
    • Ονοματεπώνυμο. Συλλέγουμε το όνομα και το επώνυμο των πελατώνμας κατά την εγγραφή ή την επανεγγραφή τους ως μέλη (στην περίπτωση αυτή και το όνομα πατρός), όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες μας, όταν κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή όταν συμμετέχουν στους διαγωνισμούς, στις κληρώσεις, καθώς και στις διάφορες προωθητικές μας ενέργειες.
    • Ημερομηνία γέννησης και εθνικότητα. Συλλέγουμε την ημερομηνία γέννησης και την εθνικότητα των πελατών μας κατά την εγγραφή ή την επανεγγραφή τους ως μέλη.
    • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μαςκατά την εγγραφή ή την επανεγγραφή τους ως μέλη, όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες μας, όταν κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή όταν συμμετέχουν στους διαγωνισμούς, στις κληρώσεις καθώς και στις διάφορες προωθητικές μας ενέργειες.
    • Λοιπά στοιχεία. Συλλέγουμε κάποια επιπλέον στοιχεία (όπως για παράδειγμα τον αριθμό τηλεφώνου, στοιχεία ταχυδρομικής διεύθυνσης κ.λ.π.) των πελατών κατά την εγγραφή ή την επανεγγραφή τους ως μέλη, προκειμένου να ενημερώνονται για διαγωνισμούς, κληρώσεις ή για οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε τον αριθμό πινακίδας οχήματος για λόγους ασφαλείας και ενημέρωσης των πελατών κατά τη διάρκεια στάθμευσης των οχημάτων τους στους ειδικούς χώρους του καζίνο.
    • Στοιχεία προμηθευτών. Συλλέγουμε την επωνυμία, τη διεύθυνση της έδρας, τα ονόματα (όνομα, επώνυμο) των υπαλλήλων, στελεχών και νομίμων εκπροσώπων των προμηθευτών μας, τις εταιρικές τους διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), καθώς και τα εταιρικά τους τηλέφωνα, με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση και διεκπεραίωση των απαιτούμενων κατά τη συνεργασία μας εμπορικών υποθέσεων, καθώς και για σκοπούς της προβλεπόμενης από τον νόμο ορθής και πλήρους τιμολόγησης.
    • Στοιχεία εμπορικών συναλλαγών. Συλλέγουμε τα απολύτως αναγκαία φορολογικά και συναφή στοιχεία των συναλλασομένων με την εταιρεία μας φυσικών και νομικών προσώπων (προμηθευτές, πελάτες και συνεργάτες) που είναι απαραίτητα για την διεκπεραίωση των οικονομικών μεταξύ μας συναλλαγών (τιμολόγηση και εξόφληση). Για παράδειγμα τον ΑΦΜ, το όνομα της Δ.Ο.Υ., την Τράπεζα και τον τραπεζικό λογαριασμό που αυτοί  διατηρούν.
  • Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο περιορισμού των δικαιωμάτων διατήρησης της εχεμύθειας των προσωπικών σας δεδομένων και ελευθεριών σας με το να μη συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.
  1. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της αίτησης εγγραφής κατά την πρώτη επίσκεψή σας στο καζίνο, όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας, όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας, ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletterμας. Δεν διαθέτουμε προς πώληση τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και τα μοιραζόμαστε μόνο με τρίτους, στα πλαίσια απολύτως ελεγχόμενης και ασφαλούς διαδικασίας,   με αποκλειστικό σκοπό αυτά να διευκολύνουν και να βελτιώσουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς. 

  1. Πώς χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

  • Παροχή των υπηρεσιών μας. Είσοδος των πελατών στους χώρους του καζίνο και συμμετοχή σε παιχνίδια, περιλαμβανομένης της συμμετοχής σε υπό βιντεοσκόπηση τουρνουά πόκερ.
  • ΕνέργειεςMarketingή/και προωθητικές ενέργειες. Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς, ενημέρωση και προώθηση διαφημιστικού υλικού μέσω SMSή e-mail, e-mailsπου στέλνουμε περιοδικά σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletterμας. Στη λίστα προσώπων που στέλνουμε newslettersμπορεί να προσθέσουμε και εκείνους που μας δίνουν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους κατά την επικοινωνία μας και που μας δηλώνουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν newsletters. Σε κάθε newsletterδίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newslettersαπό εμάς.
  • Κατάρτιση προφίλ των πελατών μας από τη συμμετοχή τους σε παιχνίδια με σκοπό την επιβράβευσή τους και την απονομή πόντων και παροχών.
  • Συλλογή στοιχείων προς κατάρτιση στατιστικών αναλύσεων.
  • Συλλογή στοιχείων με στόχο τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς, παιχνίδια, προωθητικές ενέργειες, τουρνουά βάση κριτηρίων αναρτημένων κανονισμών.
  1. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
    • Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για την είσοδό σας στους χώρους του καζίνο και η παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς βασίζεται στη μεταξύ μας πελατειακή σχέση καθώς και στις σχετικές κανονιστικές και νομικές υποχρεώσεις των καζίνο έναντι της εποπτικής αρχής (ΕΕΕΠ).
    • Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς marketingή/και προωθητικών ενεργειών, βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.
    • Σε ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για σκοπούς έννομου συμφέροντός μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
  1. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων
    • Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τουλάχιστον δέκα (10) έτη σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας των καζίνο. Σε περιπτώσεις απαγόρευσης εισόδου ή/και επιβολής αποχώρησης, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται χωρίς χρονικό περιορισμό βάσει της υποχρέωσης διατήρησης σχετικών ιστορικών αρχείων που απορρέει από το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των καζίνο.
    • Διατηρούμε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με προμηθευτές και λοιπούς συνεργάτες μας για τουλάχιστον δεκαπέντε (15) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές.
    • Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που έκαναν εγγραφή στα newslettersή έδωσαν το κινητό τους τηλέφωνο για αποστολή smsή τηλεφωνική επικοινωνία, με στόχο τη συμμετοχή τους στις διάφορες προωθητικές μας ενέργειες μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν από εμάς newslettersή smsή την τηλεφωνική επικοινωνία με στόχο την ενημέρωση στα πλαίσια των διαφημιστικών και προωθητικών μας ενεργειών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού και για πόσο καιρό διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  1. Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Όταν μας δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε αυστηρά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να παρέχουν επιπλέον οφέλη ή καλύτερες υπηρεσίες σε εσάς. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας, διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

  • κρυπτογράφηση
  • χρήση διακομιστών (server) που βρίσκονται σε αίθουσες με περιορισμένη πρόσβαση και υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους·
  • χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση προσωπικών δεδομένων ή/και δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας του χρήστη·
  • υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης προσωπικών δεδομένων και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τους·
  • πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων επί της αρχής «need-to-know».
  1. Πότε και πώς διαβιβάζουμε σε άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα;

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους οι οποίοι παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε μαζί τους τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, μοιραζόμαστε μαζί τους μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να παρέχουν τις υπηρεσίες που τους ζητάμε και απαιτούμε από αυτούς να προστατεύουν τα δεδομένα σας και να μην τα χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς.

  1. Τα δικαιώματά σας

Από την νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκύπτουν τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, η άσκηση των οποίων υπόκειται στις προϋποθέσεις που τίθενται στη νομοθεσία αυτή και στους αυστηρούς περιορισμούς που απορρέουν από το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο των Καζίνο.

Έχετε τα εξής δικαιώματα:

  • Δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία επεξεργαζόμαστε.
  • Δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας ή εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Δικαίωμα (υπό προϋποθέσεις) να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.
  • Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).

Σημειώνεται ότι το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των καζίνο περιορίζει και ενδέχεται να αποκλείει την άσκηση ορισμένων από τα ανωτέρω δικαιώματα.

  1. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  1. Χρήση cookies

Χρησιμοποιούμε cookies (μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στη συσκευή σας κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο) για να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα μας, για να παρέχουμε τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας και για να συλλέξουμε πληροφορίες. Τα cookiesμας επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας, να παρέχουμε διαφημίσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να αναλύουμε πώς λειτουργούν η ιστοσελίδα και οι διαδικτυακές υπηρεσίες μας.

Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies που χρησιμοποιούμε και να προσαρμόσετε τη χρήση τους στις επιθυμίες σας, πατήστε εδώ

  1. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookiesαπό εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έχουμε ορίσει ως Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων την δικηγορική εταιρεία «ΔΡΥΛΛΕΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ». Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

  1. Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 21.05.2018.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε και επικαιροποιούμε την παρούσα Δήλωση σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, πλην της ανάρτησης της επικαιροποιημένης Δήλωσης στην ιστοσελίδα μας. Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά e-mailπροκειμένου να υπενθυμίζουμε τις αλλαγές και τις ενημερώσεις της παρούσας Δήλωσης, αλλά θα πρέπει να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά ώστε να ενημερώνεσθε για την τρέχουσα και ισχύουσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Regency Casino Mont Parnes

Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Eγγραφείτε στο Newsletter μας

 

SOCIAL MEDIA

Βρείτε μας στα Social Media

Επιλογή Γλώσσας

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ
www.gamingcommission.gov.gr
Γραμμή επικοινωνίας ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ: 210 9215776.
Η συχνή συμμετοχή σε τυχερά παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.
Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21.